Thursday, May 26, 2011

Berehat Seketika....

As salam, saat ni N ngah duk sorg2 dlm blik dan classmate yg len duk outing tok ber'enjoy'an, huhuhu (word bru reke sndiri)....de yg g jaln2, de yg g tgk movie "nur kasih" tp N mlas nk kua dan duk sibuk mgemas bilik ni, hehehe...sok N akn blek ke kg halaman tok brcuti dan berehat dari study ni, xsbr sgt la 2 yg smgt je mngemas ni, hihihi... Alhmdlh, smlm N baru sje slesai mnduduki peperiksaan mei tok sem 1 ni....N tkot sgt la coz ni first time exam tok degree ni dan N se N xcukup bersedia tok exam paper first ari 2, huhuhu :-(.... sem ni exam de 4 paper cm sem lepas2 gk iaitu paper EDU 3101 FPK, EDU 3102 PKK, PRA 3101 PAKK dan PRA 3102 KSPK...paper yg plg mrisaukn N ialah paper EDU 3101 coz N xtw pe yg N duk mgarut time 2, sgt kelam kabut time 2....skg ni cume leh brdoa je la agr sume nye bek2 je....N gak akn amek MUET ok kali kedua coz xconfident gn result MUET yg lepas walau pun result x kua ag, N nk stdy MUET tol2 kali ni dan xnk membazir wit dh coz MUET dh mahal la skg, huhuhuu :-(....

Setakat ni xde plan yg serius sgt tok cuti ni, cume yg conform N kene stdy MUET tol2...de ag 1 plan rhsia tp ni xtw la jd ke x coz bru plan2 je....disebabkan N ni cuti lambt sgt dr dak U, sok pas smpai je kt kg...kwan2 yg len ajk lepak kt kfc, melepaskn rindu la katekn...Insylh law xde pape mghalg trpakse la N trus jpe dyorg sok coz de yg nk blek U ari sb2, Insylh...se sonok gk nk g jpe dyorg ni, dh lame xjpe la katekn...tp cuti ni N xdpt nk brjaln2 cm cuti2 lepas coz wit xde, huhuhuhu...gat nk keje tp malu la, xberani dan xbersedia ag......jd lebih bek N duk uma je...trlupe lak, senanye N de azam tok cuti ni....azam N nak abiskan membace sume buku yg N beli sem ni, hehehehe XD....disebabkan kepadaan jadual pd sem 1 ni, byk gk la bku yg N beli dan xsempt nk bce...jd N brharp sgt cuti ni daptla N bce bku2 tu smpai abis dan mndepat ilmu tok diamalkn, Insylh....


N nk stop celoteh smpai cni je la coz nk g mnd dh.... N nk ucapkn selamat bercuti kepade semua yg bakal mule brcuti pada 28hb ni terutame skali kpd PISMP Prasekolah Januari 2011...jage dri bebaik yg kwn2, jgn nakal2 cuti ni...law pnjg umo, Insylh jpe time sem 2 t lak...(^_^) 




Ucapan khas buat semua.... (^_^)    wslm....

1 comment:

  1. Link Exchange with us and get a backlink and traffic for free and also monitorize your webstats,


    http://webstats.apnipie.com/

    ReplyDelete